UWCT Copenhagen Gran Fondo 2014

UCI-UWCT_GranFondo-2014

Tilmeldingen til Copenhagen Gran Fondo 2014 er åben. Rabat til DCU-licensryttere

Mandag åbnede Danmarks Cykle Union for tilmeldingen til Copenhagen Gran Fondo 2014. Interessen for løbet er allerede fra starten enorm.

Tilmeldingen til Copenhagen Gran Fondo 2014 er via www.copenhagengranfondo.dk.

Copenhagen Gran Fondo afvikles i 2014 med enkeltstart den 30. maj og landevejsløb den 1. juni. Danmarks Cykle Union arrangerer i tæt samarbejde med Wonderful Copenhagen og Rigspolitiets Idrætsforening.

Enkeltstarten bliver i Helsingør over ca. 30 km. Landevejsløbet får start og mål i centrum af København på et sted, der offentliggøres senere i denne uge. Der vil blive både en Gran Fondo (155 km) og Medio Fondo (93 km). Ruten deler sig efter ca. 50 km. Det er dog kun Gran Fondo distancen, der fungerer som kvalifikation til Amateur World Championship, der i øvrigt køres i Ljubljana, Slovenien den 28. til 30. august.

“Vi får rigtig mange henvendelse og spørgmål. Ruterne og andre detaljer vil blive offentliggjort i den nærmeste fremtid, efterhånden som vi får alle detaljer på plads. Men jeg synes, at det ser rigtig spændende ud og deltagerne skal glæde sig”, forklarer løbsdirektør Jens Kasler.

Hvem kan deltage og hvem får rabat?
Copenhagen Gran Fondo er en del af  den internationale World Cycling Tour, hvor man kan deltage, hvis man ikke kører på team registreret hos den internationale cykelunion eller i det indeværende år har deltaget ved et verdens- eller kontinentaltmesterskab, ved en World Cup eller har scoret point til de officielle ranglister hos den internationale cykelunion. Med andre ord eksempelvis øvrige A-ryttere og alle andre kan deltage.
Ryttere med licens under Danmarks Cykle Union, inklusiv motionslicens, får rabat ved tilmeldingen.

Enorm interesse
Tilmeldingen fik mandag en fantastisk start med omkring 100 tilmeldte på den første time. Blandt deltagerne er allerede nu registreret ryttere fra blandt andet Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Spanien. Så det store event er fra start sikret en internationalt vinkel. “Vi mærker en enorm interesse, og det virker som om folk har siddet og ventet på at kunne tilmelde sig løbet. At vi når omkring 100 deltagere på den første time overstiger vores forventninger”, lyder det fra løbsdirektør Jens Kasler.
Til enkeltstarten i Helsingør den 30. maj har Danmarks Cykle Union sat en grænse på 1000 deltagere.

Tilmeldingen er via www.copenhagengranfondo.dk.

Author: admin

Share This Post On